U Španiji zaplenjen kokain na osnovu podataka BIA

Izvor: TvojPortal.com, 20.Maj.2011, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Španiji zaplenjen kokain na osnovu podataka BIA

BEOGRAD/MADRID, 19. maja 2011. (Beta) - Španska policija uhapsila je na osnovu podataka Bezbednosno informativne agencije (BIA) šestoricu osumnjičenih državljana Srbije i Crne Gore i zaplenila ukupno 77 kilograma kokaina, izjavio je u četvrtak šef kabineta direktora BIA Jovan Stojić.


"U španskoj luci Taragona uhapšeni su članovi posade broda 'Perast' Nikola Mrvaljević, Vuk Popović i Ilija Brkanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << sva trojica državljani Crne Gore, i državljanin Srbije Dražen Krasić, kao i Dalibor Dramićanin i Goran Crnomarković, obojica državljani Srbije, koji su dočekali drogu i koji su živeli u oblasti Taragona", rekao je Stojić agenciji Beta.
Stojić je naveo da je 43 kilograma kokaina zaplenjeno na brodu "Perast" koji je u špansku Taragonu stigao iz luke Vinsentin u Argentini, dok je 34 kilograma droge zaplenjeno u sigurnim stanovima, takozvanim štekovima, koje su članovi grupe iskrcali prethodne noći.Ostatak vesti procitajte na linku

hapšenjebiabegradzaplenašpanijamadrid77 kg. kokaindrzavljani srbije i crne gore

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.