Srpski narkodileri uhapšeni u Španiji

Izvor: Glas javnosti, 20.Maj.2011, 07:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski narkodileri uhapšeni u Španiji

BEOGRAD- Nikola Mrvaljević, Vuk Popović, Ilija Brkanović, Dražen Krasić, Dalibor Dramićanin i Goran Crnomarković uhapšeni su u Španiji zbog sumnje da su se bavili švercom 77 kilograma kokaina, objavio je RTS.

U akciji presecanja lanca šverca kokaina učestvovavla i BIA, a uhapšeni su srpski i crnogorski državljani osumnjičeni za šverc droge iz Južne Amerike.

- Mrvaljević i Krasić su organizatori grupe, koja je delovala autonomno. Postoji mogućnost da >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << su se te grupe preklapale sa drugim kriminalnim grupama, ali za sada nema takvih podataka, rekao je za RTS šef kabineta direktora BIA Jovan Stojić.

Neki od uhapšenih su, prema rečima Stojića, poznati su organima bezbednosti od ranije, a neki ne. Akcija je trajala godinu dana.

Kokain je iz Argentine stigao u špansku luku Taragona prekookeanskim brodom Perast.

Deo pošiljke kokaina zaplenjen je na brodu,a deo na kopnu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.