KAO IZ KUMA Tajna služba istražuje ko stoji iza priče o vešanju Ulemeka

Izvor: Blic, 19.Dec.2014, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO IZ "KUMA" Tajna služba istražuje ko stoji iza priče o vešanju Ulemeka

Vest da je Milorad Ulemek Legija izvršio samoubistvo vešanjem juče se pojavila na društvenim mrežama, zbog čega je BIA pokrenula istragu kako bi se utvrdilo ko stoji iza toga i da li je neko poslao poruku ubici.

- Legija je u svojoj ćeliji. Odmara se i gleda televiziju - odgovorili su u požarevačkoj Zabeli na pitanje „Blica“ da li je tačna informacija da je jedan od najčuvanijih zatvorenika izvršio samoubistvo.

U Zabeli kažu da je i do njih došla >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << informacija o lažnoj vesti na društvenim mrežama, i da će se zbog toga pokrenuti istraga kako bi se utvrdilo ko stoji iza plasiranja te dezinformacije i s kojim ciljem.

Bivši komandant „crvenih beretki“ u Zabeli izdržava 40-godišnju kaznu zbog više zločina: organizaciju ubistva premijera Zorana Đinđića, ubistvo Ivana Stambolića, atentat na Vuka Draškovića u Budvi i zločin na Ibarskoj magistrali.

Od 2004, kada se posle godinu dana skrivanja predao policiji, Ulemek je napravio samo jedan incident 2009. godine, kada je kod njega nađen plastični pištolj. U julu 2010, Ulemek je iz Centralnog zatvora prebačen u posebno odeljenje požarevačke Zabele.
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.