Vučić:U naredne dve godine više pruga i autoputeva

Izvor: Press, 18.Dec.2014, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić:U naredne dve godine više pruga i autoputeva

Premijer Aleksandar Vučić poručio je danas da će Srbija i Kina nastaviti neumorno da grade i u naredne dve godine, te da će u Srbiji biti završeno više pruga i autoputeva nego u bilo kojoj drugoj zemlji.
"Nećemo stati, nastavićemo neumorno da gradimo. U 2016. i 2017. godini završićemo više pruga i autoputeva nego bilo koja druga evropska zemlja", rekao je Vučić, nakon svečanog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << otvaranja Pupinovog mosta koji spaja Zemun i Borču. 

Veliki deo tih projekata, kako je naveo, Srbija će raditi sa kineskim prijateljima i to će biti "novi putevi i mostovi u budućnosti". 
Građanima Srbije, kazao je, povezivanje je potrebno više od svega, kako bi se premostile sve prepreke i razlike.

Inače, tokom održavanja Trećeg samita Kine i zemalja CEE u Beogradu i posete kineskog premijera Li Kećijanga potpisano je 13 sporazuma i memoranduma.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Izgradnja mosta veliki uspjeh za Srbiju

Izvor: Capital.ba, 18.Dec.2014

BEOGRAD, Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Beogradu da je izgradnja mosta koji spaja Zemun i Borču veliki uspjeh za Srbiju. Dodik je rekao da je Srbija uspjela da animira kineske partnere za gradnju jednog ovako imponzantnog mosta koji je bilo moguće izgraditi samo ako su...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.