Vrućina i saobraćajke u Srbiji! Sudari na auto-putu, špic, gužva čak do aerodroma Nikola Tesla!

Izvor: BKTV News, 21.Jul.2017, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrućina i saobraćajke u Srbiji! Sudari na auto-putu, špic, gužva čak do aerodroma "Nikola Tesla"!

Četiri osobe povređene su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na autoputu, u pravcu od Aerodroma "Nikola Tesla" ka centru grada.

"Sudar se dogodio oko 17 sati u blizini "Zmaj" pumpe, a ekipe Hitne pomoći i dalje su na terenu i zbrinjavanje četvoro povređenih je u toku", rekla je portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura.

Na licu mesta su i policijske ekipe koje vrše uviđaj, a znatiželjni vozači usporavaju i više nego što je potrebno, tako da se je >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << gužva ogromna.

Sudar kod Pančevačkog mosta, ima povređenih!

Takođe, prema satelitskim snimcima Guglove aplikacije "Traffic", saobraćaj je otežan i na obilaznici preko Ostružnice.

Kako javljaju iz "Beogradskog taksija", ovom sudaru prethodio je još jedan, zbog kojih su se velike gužve stvorile na autoputu, sve do Aerodroma "Nikola Tesla".

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI! 

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.