(VIDEO) AKCIJA ČISTAČ U VRBASU: Pogledajte hapšenje napadača na češkog diplomatu!

Izvor: Kurir, 27.Maj.2015, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) AKCIJA ČISTAČ U VRBASU: Pogledajte hapšenje napadača na češkog diplomatu!

Novosadska kriminalistička policija u saradnji sa Žandarmerijom uhapsila je P.P. (23), koji je napao češkog atašea na parkingu pored autoputa Subotica – Novi Sad, opljačkao ga i polomio mu nos

BEOGRAD - Pripadnici MUP su na području Vrbasa uhapsili 23. godišnjeg P. P. za kojim su bile raspisane tri centralne poternice, između ostalog i zbog izdržavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kazne po sudskoj presudi iz prošle godine.

MUP je saopštio da je osumnjičeni uhapšen juče u okviru akcije "Čistač" koju sprovode novosadska kriminalistička policija i Odred žandarmerije, a posle saslušanja sproveden je u Okružni zatvor u Novom Sadu.

Napad se dogodio 26. novembra 2012. godine na parkingu pored autoputa Subotica – Novi Sad, na području Opštine Vrbas, a napadači su bili maskirani. Oni su češkog atašea udarili u glavu i ukrali mu dva mobilna telefona, 10.000 dinara i uređaj za navigaciju.

Diplomati je tada polomljen nos i imao povrede lica.

U kući P.P. pronađen je nelegalni pištolj marke "zbrojovka", sa osam metaka u okviru, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava koja ga tereti za krivično delo nedozvoljenog držanja i nošenja oružja i eksplozivnih materija, navedeno je u saopštenju.

http://www.youtube.com/watch?v=zXoqPJli0-c

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

VIDEO: U Vrbasu uhapšen napadač na češkog diplomatu

Izvor: Radio 021, 27.Maj.2015

Novosadska kriminalistička policija uhapsila je 23-ogodišnjeg P.P. koji je napao češkog atašea na parkingu pored autoputa, opljačkao ga i polomio mu nos...Za ovim mladićem su bile raspisane tri centralne poternice, između ostalog i zbog izdržavanja kazne po sudskoj presudi iz prošle godine...MUP...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.