Turčin sleteo sa autoputa kod Jagodine

Izvor: Blic, 05.Jul.2015, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turčin sleteo sa autoputa kod Jagodine

Državljanin Turske u automobilu nemačkih registarskih oznaka, sleteo sa kolovozne trake autoputa kod Jagodine, a u toj nesreći nema povređenih, izjavila je danas Tanjugu portparol Policijske uprave u Jagodine Gordana Cvetić.

Nezgoda se dogodila oko 17 sati u blizini Benzinske stanice MOL na kolovoznaoj traci od Beograda prema Nišu, objasnila je Cvetić.

Saobraćaj na tom delu autoputa nije bio u prekidu. Policija utvrđuje uzrok nezgode.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jagodina: Turčin sleteo sa autoputa

Izvor: Šumadija Press, 06.Jul.2015, 12:19

Državljanin Turske u automobilu nemačkih registarskih oznaka, sleteo je sinoć sa kolovozne trake autoputa kod Jagodine...Srećom, u udesu nema povređenih, izjavila je portparolka Policijske uprave u Jagodine Gordana Cvetić...Nezgoda se dogodila u blizini Benzinske stanice MOL na kolovoznoj traci...

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.