Suženja na autoputu ka NS zbog radova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Avg.2016, 02:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suženja na autoputu ka NS zbog radova

Putevi Srbije su najavili radove zbog kojih će od danas biti sužen kolovoz na obilaznici oko Beograda i na autoputu ka Novom Sadu.

Na obilaznici oko Beograda, na mostu između petlji "Surčin" i "Ostružnica" danas u 07.00 časova počeće radovi koji će trajati do 29. avgusta u ponoć, najavili su Putevi Srbije.

Radovi će biti na delu puta u smeru Dobanovci-Bubanj Potok i to do 26. avgusta u brzoj saobraćajnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << traci, a od 26. do 29. avgusta u voznoj i zaustavnoj saobraćajnoj traci.

Režim saobraćaja će danas biti izmenjen i zbog redovnog održavanja autoputa na deonici Stara Pazova-Novi Banovci, od 7 do 17 časova, u desnoj kolovoznoj traci, a 25. avgusta u smeru Novi Banovci-Stara Pazova u levoj kolovoznoj traci.

Radovi će se izvoditi u preticajnoj saobraćajnoj traci, dok će vozna i zaustavna saobraćajna traka biti slobodne za saobraćaj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Suženja na autoputu ka Novom Sadu zbog radova

Izvor: Radio 021, 24.Avg.2016

Putevi Srbije su najavili radove zbog kojih će od danas biti sužen kolovoz na autoputu ka Novom Sadu...Režim saobraćaja će danas biti izmenjen zbog redovnog održavanja autoputa na deonici Stara Pazova-Novi Banovci, od 7 do 17 časova, u desnoj kolovoznoj traci, a 25. avgusta u smeru Novi Banovci-Stara...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.