Sudanac oteo volan, pokušao da sleti autobusom s puta

Izvor: B92, 20.Jun.2017, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudanac oteo volan, pokušao da sleti autobusom s puta

Palermo -- Mladić iz Sudana koji je putovao autobusom iz Palerma za Trapani, oteo je volan vozaču i pokušao da sleti vozilom sa autoputa, prenose italijanski mediji.

Nekoliko vojnika koji su bili među putnicima uspeli su da ga spreče u tome, javila je agencija Ansa.

Motiv incidenta još nije poznat, navodi italijanska agencija i prenosi da su pripadnici specijalne policije odveli Sudanca iza autobusa i saslušali ga.

Drugi detalji o ovom slučaju za sada nisu objavljeni.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oteo volan busa, pa pokušao da sleti s puta?

Izvor: Mondo, 20.Jun.2017

Mladić iz Sudana, koji je putovao autobusom iz Palerma za Trapani, oteo je danas volan vozaču i pokušao da sleti vozilom sa autoputa, prenose italijanski mediji...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Nekoliko vojnika koji su bili među putnicima uspeli su da ga spreče u tome, javila je agencija Ansa...Motiv...

Nastavak na Mondo...

Sudanac oteo volan autobusa i pokušao da sleti sa puta

Izvor: Večernje novosti, 20.Jun.2017

Motiv incidenta u Italiji još nije poznat, dok su pripadnici specijalne policije odveli Sudanca iza autobusa i saslušali ga Mladić iz Sudana koji je putovao autobusom iz Palerma za Trapani, oteo je danas volan vozaču i pokušao da sleti vozilom sa autoputa, prenose italijanski...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.