Slovenac divljao audijem po hrvatskom autoput

Izvor: Blic, 24.Jul.2014, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenac divljao audijem po hrvatskom autoput

Presretač Mobilnog tima varaždinske saobraćajne policije na autoputu A4 kod Ludbrega imao je pune ruke posla sa slovenačkim državljaninom (29) koji je audijem divljao po putu.

On je vozio iz smera Goričana prema Zagrebu i kod naplatne rampe Ludbreg na 27. kilometru autoputa A4 obišao kolonu teretnih vozila vozeći po zaustavnoj traci namenjenoj za zaustavljanje vozila u nuždi i na taj način ugrozio bezbednost u saobraćaju.

Nakon obilaska kolone pomahnitali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vozač je ubrzao i dostigao brzinu od 199 kilometara na sat na deonici autoputa gde je brzina ograničena na 100 kilometara na sat.

Njegovo divljanje po putu sprečili su policijski službenici u presretaču Mobilnog tima saobraćajne policije koji su ga zaustavili zbog prebrze vožnje i nepropisnog preticanja.

Slovenac je kažnjen novčano u iznosu od 4.000 kuna (525 evra), i dobio je zabranu korišćenja međunarodne vozačke dozvole na teritoriji Hrvatske u trajanju od 12 meseci.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.