Izvor: Nezavisne Novine, 13.Feb.2016, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slon razočaran u ljubav uništavao sve pred sobom (VIDEO)

Nakon što je izgubio ljubavnu bitku za ženku, podivljali slon se iskalio na automobilima parkiranim u blizini rezervata na jugu Kine.

Vlasti su saopštile da je slon u petak napustio prirodni rezervat i počeo uništavati automobile parkirane uz autoput, oštetivši petnaestak vozila.

Iz vlade oblasti Xishuangbanna rekli su da je životinja nešto ranije od drugog slona izgubila bitku za partnericu i da je zbog toga proradio njegov temperament. Osoblje rezervata >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << mislilo je da će se slon samo malo poigrati sa automobilima, napisano je na vladinom postu na društvenim mrežama.

Slon nije povrijedio nikoga od turista koji su bili u blizini rezervata i koji su bili vidno uzbuđeni što vide slona. Njegov izljev bijesa trajao je oko 20 minuta, nakon čega se vratio u rezervat.

“Turisti su bili uzbuđeni što uživo vide pravog slona i koristili su svoje telefone za snimanje i fotografisanje. Čak su i vlasnici oštećenih automobila djelovali veoma radosno i zadovoljno bez obzira što je napravio nekoliko ogrebotina na njihovim vozilima”, kažu iz vlade.

Vlasti su dodale da će šteta koja je nanesena atumobilima njhovim vlasnicima biti nadoknađena.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Slon razočaran u ljubav uništavao sve pred sobom (VIDEO)

Izvor: Cafe.ba, 13.Feb.2016

Nakon što je izgubio ljubavnu bitku za ženku, podivljali slon se iskalio na automobilima parkiranim u blizini rezervata na jugu Kine.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.