Sledeće nedelje sanacija autoputa Novi Sad-Beograd

Izvor: Blic, 25.Jul.2014, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sledeće nedelje sanacija autoputa Novi Sad-Beograd

JP "Putevi Srbije" saniraće naredne nedelje deo autoputa Novi Sad-Beograd, na deonici od lakat krivine ka Batajnici, zbog čega će se saobraćaj odvijati u jednoj saobraćajnoj traci.

Kako se navodi u saopštenju tog preduzeća, radovi na sanaciji udarnih rupa i oštećenja kolovoza izvodiće se od ponedeljka, 28. jula, do petka, 1. avgusta, od 8 do 18 sati.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << opremom i signalizacijom sa signalnim prikolicama, uz asistenciju patrola saobraćajne policije, i biće omogućeno kretanje vozila u jednoj saobraćajnoj traci.

JP "Putevi Srbije" pozvalo je učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove.

Pročitajte još: U obnovu puteva država ulaže 400 miliona evra

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.