Sav BES TURISTA u Hrvatskoj, stao je u jednu rečenicu ŽENE IZ SRBIJE

Izvor: Blic, 23.Jul.2017, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sav BES TURISTA u Hrvatskoj, stao je u jednu rečenicu ŽENE IZ SRBIJE

Tokom vikenda bilo je gužvi širom Hrvatske, a na nekim delovima autoputa kolone su bile i po 20-ak kilometara, a posebno je haotično bilo na Bajakovu.

Policija tvrdi da je gužva nastala jer se prelazi granica Evropske unije, pa se svaki putnik koji prelazi granicu mora evidentirati.

U toj gužvi bila je i ekipa HRT-a, a dok su neki bili strpljivi, piše zagrebački "Indeks", jedna je putnica "potpuno izgubila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << živce nakon dugog čekanja na 40 stepeni".

- Sram da vas bude što satima čekamo s bebom - rekla je ona.

Njen suprug pokušao je da smiri situaciju, te je dodao: "Ne vas nego one na prelazu".

Devojka je potom Hrvatskoj poželela da nikad ne uđe u Evropsku uniju. Na komentar supruga je Hrvatska već u EU, odgovorila je: "Žalosno je što ste ušli".

Veći broj vozila očekuje se na putnim pravcima ka Crnoj Gori i Jadranskoj obali, kao i na autoputu iz Hrvatske i Mađarske, ka Bugarskoj i Makedoniji, saopštio je Auto moto savez Srbije, ističući da su zadržavanja na granicama od 30 do 90 minuta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Putnica iz Srbije izgrdila Hrvate, ali kako...

Izvor: Mondo, 23.Jul.2017

Ovog vikenda gužve su u saobraćaju u Hrvatskoj, a na nekim delovima autoputa u Dalmaciji kolone su bile duge i po 20-ak kilometara...Foto: ss..Posebno je bilo haotično na graničnom prelazu Bajakovo na granici sa Srbijom, prenose mediji iz Zagreba. Policija tvrdi da je gužva nastala jer se prelazi...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.