SLETELI U KANAL: Pet osoba poginulo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Švedskoj

Izvor: Kurir, 13.Feb.2016, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLETELI U KANAL: Pet osoba poginulo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Švedskoj

Pet ljudi smrtno je stradalo u saobraćajnoj nesreći u Stokholmu, kad je automobil pao sa mosta visine od 25 metara u kanal.

Portparol policije Eva Nilson je izjavila da su ronioci pronašli tela petorice muškaraca, rođenih između 1983. i 1996, ali njihov identitet nije objavljen.

Uzrok nesreće, koja se dogodila na autoputu E4 u stokholmskom naselju Sodertalje, nije poznat. Švedski mediji navode kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je automobil verovatno udario u zaštitnu ogradu na autoputu koji ide preko mosta, a zatim sa njega pao u vodu.

Five people die after car plunges into Swedish canal https://t.co/EKaV7Hp594

U vreme nesreće, koja se dogodila jutros pre zore, most na kanalu Sodertalje se zatvarao pošto je prethodno bio otvoren da bi propustio brodove. Na mostu su svetlele lampice za upozorenje, a put su blokirale dve saobraćajne barijere.

(Tanjug)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Petoro Britanaca poginulo u saobraćajnoj nesreći u Švedskoj

Izvor: Večernje novosti, 14.Feb.2016, 14:48

Petoro Britanaca starih izmedju 20 i 35 godina, poginulo je u saobraćajnoj nesreći u Švedskoj kada je njihov automobil sleteo u kanal, saopštila je danas švedska policija. Portparol policije Martin Bergholm rekao je da su svi nastradali muškarci, ali nije želeo da navodi identitet žrtava i druge...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.