Izvor: Studio B, 02.Apr.2015, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Gledateljka iz Žarkova postavila je pitanje autobuskog stajališta kod Studentskog grada u smeru prema autoputu koji nema nadstrešnicu, a misli da je to neophodno zato što tu, osim vozila GSP, staju i Lastini autobusi koji saobraćaju prema Sremu.

Direkcija za javni prevoz planira da tokom tekuće godine izvrši građevinske intervencije proširenja postojećeg stajališnog platoa na predmetnom stajalištu „Studentski grad" linija JGP-a br. 74, 75, 76, 77, 612 i 708, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << u funkciji broja korisnika i nesmetanog korišćenja i protoka putnika. Takođe ova građevinska intervencija predstavlja preduslov da se razmatra postavljanje nadstrešnice na navedenom stajalištu, s obzirom da u postojećim uslovima isto nije moguće usled nedovoljne širine platoa. U skladu sa navedenim, nakon što budu izvršene navedene građevinske intervencije, predmetno stajalište biće uvršteno u spisak lokacija na kojima će u zavisnosti od raspoloživih sredstava nadstrešnice biti postavljane po prioritetu, - odgovaraju u Direkciji za javni prevoz.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.