Izvor: Blic, 29.Avg.2016, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo otvoren britanski autoput

Jedan od glavnih britanskih autoputeva koji povezuje London sa Doverom ponovo je otvoren u oba smera, posle incidenta koji se dogodio u subotu kada je kamion udario u pešački most i delimično ga srušio, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

#News: London-Channel highway reopens day after bridge collapse: >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << LONDON (AP) — A highway linking London w... https://t.co/H5l1A2E2Es #TU

Autoput M20 koji ide jugoistočno od Londona bio je zatvoren od subote pošto je kamion udario nadvožnjak, a u nezgodi je jedan motociklista pao sa svog vozila, međutim povrede nisu bile opasne po život.

Timovi su danas uklanjali ostatke srušene pasarele i obezbđivali ostale delove da ne padnu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.