Pojačan saobraćaj ka moru, radovi na autoputu

Izvor: Radio 021, 21.Jun.2017, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj ka moru, radovi na autoputu

U Srbiji se očekuje pojačan saobraćaj, posebno na pravcima ka Makedoniji, crnogorskom primorju i na putevima koji vode preko Užica i Zlatibora.

Pojačan intenzitet saobraćaja očekuje se i tokom vikenda, a vozačima se zbog visokih spoljašnjih temperaturama savetuje oprez na putu, navode iz AMSS.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, automobili se na graničnim prelazima ne zadržavaju duže od 20 minuta, dok se kamioni na prelazu Horgoš, na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << izlazu iz Srbije, zadržavaju 90 minuta.

Produžavaju se radovi na mostu preko Save, na obilaznici oko Beograda i za saobraćaj je zatvoren smer ka Novom Sadu, a saobraćaj je preusmeren na smer ka Beogradu i propušta se semaforskom signalizacijom.

Radovi se izvode na autoputu ka Novom Sadu iz pravca Horgoša između 21. i 23. kilometra, pa se vozila preusmeravaju na levu kolovoznu traku.

Zbog radova na izgradnji bočnih naplatnih stanica na petljama "Sirig" i "Zmajevo" saobraćaj će na ovim platnim stanicama biti obustavljen, a saobraćaj će se preusmeravati na na petlje "Vrbas", "Srbobran 2" i petlju "Novi Sad".

Autor: Beta
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.