Penzioner u invalidskim kolicima jurio autoputem (VIDEO)

Izvor: Blic, 07.Jul.2015, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penzioner u invalidskim kolicima "jurio" autoputem (VIDEO)

Hrvatski penzioner (70) je poput Broja jedan iz čuvenog stripa "Alan Ford" u svojim invalidskim kolicima izašao na auto-put kod Splita i jurio neverovatnih 10 kilometara na sat!

"Ej, prika, požuri malo, što radiš, halo?", dovikivali su Splićani sugrađaninu koji je mrtav-hladan po splitskoj najprometnijem putu vozio elekrična invalidska kolica ugrožavajući svoj i tuđe živote. Trubilo se, kočilo, nerviralo... >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Neobičan slučaj se dogodio na putu Stobreč - Solin. Krenuo je od groblja na Lovrincu prema Solinu i vozio se u srednjoj traci. Oko njega su “zujali” automobili, kamioni i autobusi, zbog čega je pravo čudo kako nije došlo do saobraćajke.

Jedan vozač je penzioneru pritekao u pomoć i vozio iza njega zaštitivši ga tako od drugih vozača ali istovremeno i navukavši njihov bes jer se ubrzo stvorila velika kolona vozila.

- Nakon nekog vremena nas je sustigao saobraćajni policajac na motociklu. Vozio je usporedo s njim, rekao je jedan vozač za portal "24sata.hr".

Iz splitske policije odgovorili su kako je policajac ispratio čoveka u kolicima s puta i da mu nije pisao kaznu. Veruje se da je u pitanju penzioner iz staračkog doma na Dračevcu.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Penzioner u invalidskim kolicima "jurio" autoputem

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jul.2015

Jedan hrvatski penzioner, koji ima oko 70 godina, izašao je u svojim invalidskim kolicima na autoput kod Splita i "jurio" neverovatnih 10 kilometara na sat! Deka se vozio regularnom desnom trakom, što je izazvalo bes vozača koji su morali naglo da koče, skreću, ponekad i seku druge vozače kako...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.