Izvor: Blic, 25.Okt.2016, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICIJA NE VERUJE Trčao za automobilom posred autoputa: Život mi je visio O KONCU!

Nadzorna kamera na jednom delu autoputa u Švajcarskoj uspela je da snimi neobičan događaj koji je nakon objave policije upravo zbog svoje bizarnosti postao popularan i podeljen više od 5.000 puta na društvenim mrežama.

Automobil kojeg možemo videti na snimku se u ponedeljak zaustavio pored kamiona na jednom od izlaza s autoputa kako bi vozači popričali. Međutim, dok su vozači razgovarali, automobil je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << krenuo sam od sebe, a muškarac je potrčao za njim.

Kola bez vozača prilično su brzo prešla u drugu traku da bi udarila u zaštitnu ogradu i odbila se. Na kraju, automobil se zaustavio udarivši u saobraćajni znak, a vozač je sve vreme trčao za njim.

Policija je prvenstveno objavila video kako bi našla svedoke nesreće, ali su objavu ostavili i nakon što su pronašli vozača auta i kamiona.

- Kad ti život visi o koncu - komentar je na ovaj post.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.