Oružana pljačka na autoputu Beograd-Zagreb

Izvor: BanjalukaLive.com, 13.Apr.2016, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oružana pljačka na autoputu Beograd-Zagreb

Na autoputu Beograd - Zagreb, kod skretanja za "Ikarbus", oko 11:50 dogodila se oružana pljačka. Napadači su u bjekstvu. Jedna osoba povrijeđena. Kako "Večernje novosti" pišu, naoružani napadač presreo je vozilo kurirske službe "Aksekspres", koja prenosi novac, i uz pretnju pištoljem odnio torbu s novcem. Prilikom pljačke, vozač "Aksekspresa" je povrijeđen i prevezen je na VMA. Napadači su pobjegli u crvenoj "opel astri" bez tablica. Pretpostavlja se da je kradljivcima neko dostavio podatke o kurirskom vozilu. Za sada nije poznato koliko je novca ukradeno.
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Oružana pljačka na autoputu, vozač povređen pištoljem

Izvor: Radio 021, 13.Apr.2016

Nepoznati napadač zaustavio je automobil kurirske službe "Aks ekspres" na auto-putu Beograd-Zagreb, i uz pretnju pištoljem uzeo ranac sa novcem koji se nalazio na mestu suvozača...Do pljačke je došlo oko 11:50, kada je napadač zaustavio vozilo šabačkih registarskih oznaka kod skretanja za "Ikarbus",...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.