Nevreme u Beogradu: Darvinova i dalje potopljena, oprez na autoputu u pravcu ka aerodromu!

Izvor: Blic, 28.Jul.2014, 02:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme u Beogradu: Darvinova i dalje potopljena, oprez na autoputu u pravcu ka aerodromu!

Jako nevreme ponovo je pogodilo Beograd večeras, a iako je prema najavama meteorologa ovo bilo očekivano, Beograđane su grmljavine ipak uznemirile. Pljusak je napravio i haos na ulicama.

Potopljen automobil u Darvinovoj ulici

Iz "Beogradskog taksija" kažu da je saobraćaj bio otežan u svim delovima grada.

U Darvinovoj ulici potopljeno je jedno vozilo, navode oni, što je napravilo zastoj u saobraćaju. Situacija je nepromenjena. Voda se povukla sa poteza >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Cvetkova pijaca - Vukov spomenik tako da je ova relacija sada prohodna.

Voda se povukla i sa Autokomande, ali je za sobom ostavila blato i Đubre - kažu za "Blic" iz Beogradskog taksija.

Prema njihovim rečima vode još uvek ima na Starom sajmištu, kao i na autoputu u pravcu prema aerodromu, kod Prve televizije, gde je leva traka pod vodom što predstavlja dodatnu opasnost za vozače.

Tramvajski saobraćaj u užem centru Beograda večeras je bio u prekidu zbog velike količine vode na šinama.

Prema rečima rečima dežurnog dispečera u GSP-u, tramvajski saobraćaj bio je obustavljen u 22.15 sati u užem centru grada - na Slaviji, kod Vukovog spomenika, železničke stanice, Bogoslovskog fakulteta.

Vatrogasne ekipe su u Beogradu u nekoliko navrata intervenisale i ispumpavale vodu.

U Obrenovcu zbog udara groma zabeleženo je nekoliko manjih požara, ali je preme rečima vatrogasaca vatra već bila ugašena i pre njihovog dolaska na teren.

Pogledajte kako se nevreme vidi sa 12. sprata zgrade u Beogradu.

Evo kako su nevreme zabeležili korisnici društvenih mreža.

Niz cvetanovu cupriju se stustila reka @GradBeograd #medakovic i tako svaki put kad pada kisa pic.twitter.com/E6QZtsIDNu

— Goran Urosevic (@goranurosevic) July 27, 2014

Meteorolozi su tokom čitavog dana upozoravali na pljusak koji će tokom noći pogoditi širu okolinu Beograda, a ovakvo vreme najavili su i u narednim danima.

I sinoć je Beograđane probudila strašna grmljavina koja je prema rečima čitalaca koji su nam se javljali "delovala kao da grom udara u neposrednoj blizini".

JP "Putevi Srbije" posebno naglašavaju da vozači moraju da budu oprezni u saobraćaju zbog velikih količina padavina.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sinoć jako nevreme u Beogradu, cele noći padala kiša

Izvor: Blic, 28.Jul.2014

Jako nevreme ponovo je pogodilo Beograd sinoć, a iako je prema najavama meteorologa ovo bilo očekivano, Beograđane su grmljavine ipak uznemirile. Pljusak je napravio i haos na ulicama...Potopljen automobil u Darvinovoj ulici..Iz "Beogradskog taksija" kažu da je saobraćaj bio otežan u svim delovima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.