Na Batrovcima 60 min, na Horgošu i Gostunu oko 90 min

Izvor: Prva.rs, 26.Jul.2014, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Batrovcima 60 min, na Horgošu i Gostunu oko 90 min

Prema informacijama Uprave Granične policije, na graničnom prelazu Horgoš iz pravca Mađarske takođe se prilikom ulaskačeka oko 90 minuta, dok se na Gostunu čeka 90 min pri ulazu i pri izlazu iz zemlje.
Kako je saopštio AMSS) prvog dana vikenda saobraćaj je pojačanog inteziteta najvažnijim putnim pravcima u našoj zemlji, posebno na deonici autoputeva iz pravca Hrvatske i Mađarske ka Makedoniji, na Ibarskoj magistrali ka Crnogrskom primorju, prema poznatijim vikend >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << naseljima, na naplatnim rampama i graničnim prelazima.
Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 116 saobraćajnih nezgoda, u kojima su 33 osobe povređene, a jedna osoba je izgubila život. U Beogradu je evidentirano 65 saobraćajnih nezgoda u kojima je 17 lica povređeno.
Vozačima se savetuje da na deonicama, gde se izvode radovi, poštuju saobraćajnu signalizaciju.
Izvor: tanjug
Pogledaj vesti o: Autoput,   Ibarska magistrala

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.