Makedonija:Autobus sleteo s puta, 26 povređenih

Izvor: Mondo, 20.Avg.2017, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonija:Autobus sleteo s puta, 26 povređenih

Makedonski autobus večeras je sleteo s puta na autoputu Skoplje - Veles, javlja agencija MIA navodeći da ima mnogo povređenih putnika.

Foto: Guliver/Getty Images/Ilustracija

Prema policiji, 18 povređenih je prevezeno u bolnice u Skoplju, a osam u bolnicu u Velesu. U Urgentni centar u Skoplje primljeno je desetak povređenih putnika, od kojih je jedan u teškom stanju, rekao je ranije direktor te bolnice Ilir Hasani.

Direktor skopske Univerzitetske >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << hirurške klinike Ivan Spirovski je potvrdio da je prema njihovom saznanjima oko 20 osoba povređeno, od kojih je kod njih dovedeno šestoro, od kojih je jedan teže povređen.

U autobusu su bili  makedonski turisti koji su se vraćali s letovanja u Pefkohoriju, u Grčkoj.

"Oko 19 časova na autoputu Skoplje-Veles, u blizini Kule, autobus grčkih nacionalnih oznaka izgubio je kontrolu i sleteo s kolovoza. Na licu mesta nalaze se ekipe hitne pomoći i policijska vozila", potvrđeno je iz ministarstva unutrašnjih poslova za ovu agenciju.

Zbog saobraćajne nesreće zatvoren je deo autoputa, vozi je jednom trakom i formirala se velika kolona.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MKD: Autobus sleteo sa auto-puta, 27 povređenih

Izvor: B92, 20.Avg.2017

Skoplje -- Najmanje 27osoba, od kojih dve teže, povređeno je večeras kada je makedonski putnički autobus sleteo s puta na autoputu Veles-Skoplje u Makedoniji...Ministarstvo unutrašnjih poslova preciziralo je da se radi o makedonskog autobusu i da su svi putnici državljani Makedonije, prenosi MIA...Prema...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.