LETNJA SEZONA Pojačan saobraćaj ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj

Izvor: Blic, 23.Jun.2017, 07:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LETNJA SEZONA Pojačan saobraćaj ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj

Auto-moto savez Srbije (AMSS) saopštio je danas da je zbog kraja radne nedelje, početka vikenda i letnje turističke sezone pojačan saobraćaj na autoputevima i putevima koji vode ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj.

AMSS savetuje vozače da za duži put biraju rane jutranje ili kasnije popodnevne sate zbog najavljene visoke temperature.

Režim saobraćaja izmenjen je zbog građevinske sezone koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u jeku, što dodatno od vozača zahteva oprezniju vožnju na brojnim deonicama gde je zbog radova izmenjen režim saobraćaja.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima za putnička vozila nema zadržavanja dužih od 30 minuta.

Do 30. juna produžavaju se radovi na delu državnog puta na Obilaznici oko Beograda, od tunela Straževica do Novih Banovaca, u oba smera.

Radovi se izvode u pokretu od 7.00 do 17.00 na ispiranju kišne kanalizacije i čišćenju i pranju rigola, a za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Zbog radova na izgradnji bočnih naplatnih stanica na petljama "Sirig" i "Zmajevo" doći će do obustave saobraćaja, koji će biti preusmeren na petlje "Vrbas", "Srbobran 2" i "Novi Sad". Ti radovi će trajati do 1. septembra 2017. godine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počinju vikend, turistička sezona...znači gužve

Izvor: B92, 23.Jun.2017

Beograd -- Zbog kraja radne nedelje, vikenda i letnje turističke sezone pojačan saobraćaj na autoputevima i putevima koji vode ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj...AMSS savetuje vozače da za duži put biraju rane jutranje ili kasnije popodnevne sate zbog najavljene visoke temperature...Iz AMSS...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.