Jeziv snimak kola koja eksplodiraju iz čista mira postaje još jeziviji kad se sazna pozadina priče

Izvor: Blic, 20.Dec.2014, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeziv snimak kola koja eksplodiraju "iz čista mira" postaje još jeziviji kad se sazna pozadina priče

Kamera postavljena na jednim kolima u Rusiji uhvatila je gotovo neverovatnu situaciji. Na autoputu policija je sa rotacijom jurila jedan automobil koji je u sekundi eksplodirao i razleteo se svuda po putu.

Očevici tvrde da automobil nije eksplodirao sam od sebe, već da ga je udario grom, a priča postaje još interesantnija kada se saznalo da su nesretnim kolima bili pljačkaši jedne crkve u Sankt Peterburgu. Kako se navodi u saopštenju, svi u kolima su poginuli zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << udara groma i ne zna se koliko je tačno ljudi bilo u kolima.

Još jedan automobil koji se našao u blizini eksplozije je oštećen, a sama nesreća se desila devetog decembra. Takođe se ne zna ko je snimio ovu neverovatnu situaciju, ali je video postao pravi hit na internetu. Eksperti tvrde da su šanse da vas udari grom 300.000 prema jedan.

VIDEO> Pogledajte ovaj neočekivani obrt
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.