HAOS NA ULICAMA Vozači Slaviju izbegavaju u širokom krugu, oko Studenjaka NE MOŽE da se prođe

Izvor: Blic, 22.Jun.2017, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS NA ULICAMA Vozači Slaviju izbegavaju u širokom krugu, oko Studenjaka NE MOŽE da se prođe

Kružni tok Slavija vozači su naučili da izbegavaju u širokom krugu, ali se zato ogromna gužva ovog jutra stvorila na autoputu kod Studentskog grada, javljaju "Beogradski" taksisti.

- U blizini Studenjaka gužve su i u pravcu ka gradu i u pravcu ka aerodromu. Problematična je i Brankova ulica ka Novom Beogradu, gde u ovom času sve stoji - kažu takisti.

Veći broj vozila zaputio se Brankovom ulicom i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u pravcu Terazijskog tunela, dodaju oni.

- Na mostu Gazela gužve su u oba pravca, ali i na Autokomandi na spuštanju ka autoputu - zaključuju taksisti.

Ostale deonice u gradu su zasada prohodne.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Opet haos u saobraćaju u Beogradu

Izvor: B92, 22.Jun.2017

Beograd -- Kružni tok Slavija vozači su naučili da izbegavaju u širokom krugu, ali se zato ogromna gužva ovog jutra stvorila na autoputu kod Studentskog grada..."U blizini Studenjaka gužve su i u pravcu ka gradu i u pravcu ka aerodromu. Problematična je i Brankova ulica ka Novom Beogradu, gde...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.