Detalji istrage o mrtvoj djevojčici iz kofera

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jul.2015, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalji istrage o mrtvoj djevojčici iz kofera

Uz autoput u Australiji pronađen je kovčeg u kom su bile kosti djevojčice stare između dvije i četiri godine, koja je ubijena 2007. godine.

Britanska policija nije isključila mogućnost da je djevojčica Madelajn Mek Ken koja je nestala 2007. godine. Policija je, takođe, utvrdila da je djevojčica bila stara između dvije i četiri godine kada je ubijena, što odgovara godinama trogodišnje Madelajn.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
Ipak, australijska policija smatra da su male šanse da je nestala riječ o ovoj djevojčici, jer je u koferu pronađena odjeća i baletska haljinica, što se ne poklapa s podacima koju policija ima onestaloj djevojčici. Osim toga ona je nestala u Portugalu, pa je pitanje kako bi njeni ostaci stigli do Australije.

Policija i privatni detektivi su proteklih godina istraživali nekoliko Australijanaca koji su navodno bili umiješani u slučaj, a britanska policija je ispitivala Roderika Mek Donalda, pedofila koji je u zatvoru na Malti, a koji je bio u Algarveu, u kom je Madelajn bila s porodicom, kada je Britanka nestala. MekDonald je I ranije bio u zatvoru u Australiji, zbog napada na osmogodišnju djevojčicu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.