Autobus sletio s puta na zapadu Sibira, poginule tri osobe

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Apr.2015, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobus sletio s puta na zapadu Sibira, poginule tri osobe

JEKATERINBURG - Tri osobe su poginule, a 14 je povrijeđeno nakon što je putnički autobus sletio sa autoputa na zapadu Sibira, saopšteno je iz lokalne policije.

Ruska novinska agencija Tass navodi da je putnički autobus sa dvadesetak putnika bio na putu iz grada Tjumena ka mjestu Hanti-Mansijsk.

"Svi povrijeđeni prebačeni su u bolnice u Hanti-Mansijsku i u selu Gornopravdinsk", ističe se u saopštenju.

Portparol lokalne saobraćajne policije Anžela >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Borisova rekla je da su tri osobe poginule.

"U autobusu su bile 24 osobe. Prema nepotvrđenim informacijama, vozač je prešao u suprotnu saobraćajnu traku kako bi izbjegao rupu, ali je izgubio kontrolu nad vozilom jer je put bio klizav", dodaje Borisova.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Nesreća u Sibiru

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Apr.2015

Tri osobe su poginule, a 14 je povrijeđeno nakon što je putnički autobus sletio sa autoputa na zapadu Sibira, saopšteno je iz lokalne policije...Putnički autobus sa dvadesetak putnika bio na putu iz grada Tjumena ka mjestu Hanti-Mansijsk..."Svi povrijeđeni prebačeni su u bolnice u Hanti-Mansijsku...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.