8 SERIJSKIH UBICA KOJE NIKADA NISU PRONAĐENE: Svet i danas strahuje zbog njih!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jul.2016, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

8 SERIJSKIH UBICA KOJE NIKADA NISU PRONAĐENE: Svet i danas strahuje zbog njih!

Kada je u pitanju lov na serijske ubice, mnogo toga ostaje nerazjašnjeno. Iako se za njima pomno traga, ima mnogo pukotina i mnogi od njih ostaju neotkriveni.



SAMO SERIJSKE UBICE TAČNO ODGOVORE: Ako i vi znate odgovor na OVO pitanje - PSIHOPATA STE!

Predstavljamo vam neke od najvećih serijskih ubica, koji su nažalost umakli zakonu. Uplašili ste se?

Ubica sa plaže

Proteklih 20 godina, Njujorčani su pronašli bar deset tela prostitutki, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << duž autoputa. Ubica nikada nije pronađen, a i ne zna se da li je ovo konačan broj ubijenih seksualnih radnica.

Džek Trbosek

Dobro, on je odavno već mrtav sigurno, ali to ne menja činjenicu da nikada nije uhapšen i kažnjen za počinjene zločine. ubio je najmanje pet žena, a njegov pravi identitet će ostati misterija zauvek.

Foto: Foter/Flickr/contagiousmemes

Ubica sa sekirom

Između 1918. i 1919. godine ovaj ubica je bio odgovoran za smrt najmanje 12 ljudi. Ubistva je izvršavao iskljčivo sekirom. Njegove žrtve su bile uglavnom žene, presretao je i nasumično ubijao ljude. Uprkos brutalnosti njegovih zločina, nikada nije uhvaćen.

Honolulu davitelj

Ovaj zločinac je između 1985. i 1986. zadavio pet žena. Policija ni njemu nikada nije ušla u trag.

Ubica iz Klivlenda

Godina 1930. je u Klivlndu bila brutalna. Sudeći prema izveštajima policije, ubijeno je između 12 i 20 osoba. Ubica je žrtvama odrubljivao glave.

NJIH SE PLAŠILA CELA JUGOSLAVIJA: Ovo su najozloglašenije serijske ubice bivše SFRJ!



Februarski ubica

Ovaj ubica je 'udario' samo dva puta, i to oba u februaru. Jednom devetog 2006. godine, zatim ponovo devetog februara, 2008. godine. DNK dokaz je pokazao da se radi o istoj osobi. Policija je i ovog puta ostala nemoćna.

Psiho ubica

Od 1976. do 1986. godine, ovaj psihopata je počinio 12 ubistava, 45 silovanja i 120 provala. Međutim, zastrašujući pohod kroz  Južnu Kaliforniju je prestao iznenada početkom 1986. godine, što je navelo policiju na mišljenje da je ubica mrtav.

Ubica beba

Ova osoba je ubila najmanje četvoro dece između 1976. i 1977. u Oklandu u Kaliforniji. Svaka od žrtava je pronađena pored puta.

(Telegraf.rs/ Izvor: Viralnova.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.