Zaplenjene cigarete na auto–putu

Izvor: RTS, 24.Okt.2014, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjene cigarete na auto–putu

Tokom kontrole na auto-putu između Niša i Beograda, sprečen pokušaj krijumčarenja 100.000 cigareta koje su pronađene u jednom automobilu.

Cigarete "merilin slims" je pokušao da prokrijumčari srpski državljanin (45) koji je iz Niša putovao u Beograd automobilom pančevačke registracije, saopštila je Uprava carina.

Tokom detaljne kontrole cigarete su otkrivane na raznim mestima u vozilu, "a najviše ih je bilo u specijalno napravljenom bunkeru u podu automobila", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prenosi Tanjug.

Osim otkrivenih cigareta koje su privremeno oduzete, zadržano je i vozilo, "jer je prepravljeno sa namerom da posluži u svrhe krijumčarenja", dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš,   Autoput

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sprečen šverc 100.000 komada cigareta

Izvor: OkRadio.rs, 25.Okt.2014, 10:01

Državljanin Srbije (45) sprečen je u švercu oko 100.000 komada cigareta koje je prevozio iz Niša za Beograd, automobilom pančevačke registracije. Tokom detaljne kontrole cigarete su otkrivane na raznim mestima u vozilu, "a najviše ih je bilo u specijalno napravljenom bunkeru u podu automobila".   Osim...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.