Težak udes na autoputu, poginuo vozač

Izvor: Blic, 30.Jun.2016, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak udes na autoputu, poginuo vozač

NIŠ - Vozač „opel vektre“ niških registarskih oznaka star 65 godina poginuo je danas oko 14 časova kada se automobil prevrnuo na auto putu Beograd - Niš kod Aleksinca.

Do nesreće je došlo pod okolnostima koje se još utvrđuju. Automobil je iz za sada još neposnatih razloga, sleteo sa kolovoza a nakon toga nastavio da se prevrće na zemljištu pored puta, iskidavši i deo zaštitne ograde.

Vozač je, kako saznajemo preminuo na licu mesta od zadobijenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << povreda, dok je njegova supruga (67), koja je zadobila teške povrede sanitetom Hitne pomoći iz Aleksinca prevezena u zdravstveni centar u Aleksincu. Nakon ukazane prve pomoći, povređena je prebačena u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu gde je u toku dijagnostika.

Policija ispostave u Aleksincu, izvršila je uviđaj po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu i radi na utvrđivanju uzroka nesreće.
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš,   Autoput

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.