Težak udes kod Umčara, povređena deca

Izvor: Mondo, 05.Jul.2015, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak udes kod Umčara, povređena deca

U saobraćajnoj nesreći autobusa i automobila, koja se dogodila jutros oko 4.30 kod Umčara, na autoputu Beograd-Niš, povređeno je troje dece i suvozač automobila.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Kako je Tanjugu rečceno u MUP-u, sudarili su se autobus i automobil makedonskih registarskih oznaka, marke "Ševrolet aveo" u kojem je, osim vozača, bio i suvozač i troje dece.

Suvozač i jedno dece su prebačeni u Urgentni centar, a drugo dvoje dece na kliniku u Tiršovoj.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troje dece povređeno u sudaru kod Umčara

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Jul.2015

U saobraćajnoj nesreći autobusa i automobila, koja se dogodila jutros oko 4.30 kod Umčara, na autoputu Beograd-Niš, povređeno je troje dece i suvozač automobila...Kako je Tanjugu rečeno u MUP-u, sudarili su se autobus i automobil makedonskih registarskih oznaka, marke "Ševrolet aveo" u kojem...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.