Teška nesreća na autoputu

Izvor: RTS, 25.Feb.2012, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća na autoputu

U saobraćajnoj nesreći na autoputu kod Begaljičkog brda, poginule su dve, a teže povređene četiri osobe.

Dve osobe su poginule, a četiri su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto putu Beograd-Niš kod Begaljičkog brda, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP).

U MUP-u su rekli da je u nesreći teško povređeno dvoje dece, koja su zbrinuta u Urgentnom centru, kao i da je jedna od povređenih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << osoba osoba na reanimaciji.

Nesreća se dogodila oko 17 sati prilikom sudara kamiona leskovačkih registarskih oznaka i putničkog automobila slovenačkih tablica, navela je policija.

Kako su rekli u saobraćajnoj policiji, dve odrasle osobe iz putničkog vozila slovenačkih registarskih oznaka su podlegle povredama na licu mesta.

Deca koja su povređena bila su u tom putničkom vozilu, a teške povrede zadobili su i vozač i suvozač iz kamiona. Ekipa saobraćajne policije obavlja uviđaj, a saobraćaj se na tom delu puta odvija normalno.

Na deonici autoputa Beograd-Niš kod Begaljičkog brda, saobraćajne nesreće se često dešavaju.
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.