Izvor: Blic, 28.Jul.2016, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otežan saobraćaj na autoputu u smeru ka Beogradu zbog udesa kod Lozovičke česme

Saobraćaj na autoputu Beograd - Niš u smeru ka Beogradu izmenjen je zbog saobraćajne nesreće kod Lozovičke česme, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Kako se navodi, putnička vozila se kreću zaustavnom saobraćajnom trakom, dok je za teretna vozila na snazi obustava saobraćaja.

"Putevi Srbije" su pozvali sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putevi Srbije: Moguće zadržavanje na naplatnoj stanici Beograd

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Jul.2016

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da se u narednim satima očekuje zadržavanje na naplatnoj stanici "Beograd" zbog saobraćajne nesreće koja se u poslepodnevnim časovima dogodila kod Lozovičke česme..."Molimo sve učesnike u saobraćaju za strpljenje i oprez priliko vožnje", naveli...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.