NESREĆA KOD UMČARA Povređeno troje dece u sudaru autobusa i automobila

Izvor: Blic, 05.Jul.2015, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆA KOD UMČARA Povređeno troje dece u sudaru autobusa i automobila

Na autoputu Beograd-Niš jutros oko 4.30 časova došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovali autobus negotinskih registarskih oznaka kao i automobil marke "Ševrolet Aveo" sa makedonskim tablicama. Kako su za "Blic" potvrdili u MUP-u, povređeno je troje dece i suvozač iz automobila.

- Automobilom je upravljala žena koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nije povređena, dok su suvozač i troje dece koji su bili u automobilu zadobili povrede. Suvozač i jedno dete prevezeni su u Urgentni centar, dok je dvoje dece zbrinuto u Dečijoj bolnici u Tiršovoj - rečeno nam je u MUP-u.

Uzrok nesreće za sada nije poznat.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Težak udes kod Umčara, povređena deca

Izvor: Mondo, 05.Jul.2015

U saobraćajnoj nesreći autobusa i automobila, koja se dogodila jutros oko 4.30 kod Umčara, na autoputu Beograd-Niš, povređeno je troje dece i suvozač automobila...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Kako je Tanjugu rečceno u MUP-u, sudarili su se autobus i automobil makedonskih registarskih...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.