Beograd: Jedna osoba poginula, petoro povređeno

Izvor: Mondo, 13.Avg.2017, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Jedna osoba poginula, petoro povređeno

U saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš kod Vrčina jutros oko 5 sati poginula je jedna osoba, a petoro je lakše povređeno. Povređeni pušteni kući posle pregleda u Urgentnom centru.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ilustracija

U udesu su učestvovali autobus i pet putničkih automobila, a deonica autoputa ka Beogradu zbog uviđaja bila je zatvorena za saobraćaj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << javio je RTS.

Hitna pomoć prevezla je petoro povređenih u Urgentni centar u Beogradu.

Posle detaljnog ispitivanja, potvrđene su lakše povrede i oni su pušteni kući, rečeno je Tanjugu u Urgentom centru.

"Kod povređenih su potvrđene lakse povrede i nije verifikovano stanje koje bi zahtevalo dalje ispitivanje i lečenje u Urgentnom centru", kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Nesreća se dogodila kod skretanja za Mali Požarevac, kod Begaljičkog brda.

Užas u Smederevu: Muškarac mrtav, dečak povređen

U saobraćaj je, posle leve, puštena i desna traka na autoputu od Niša ka Beogradu, kod naplatne rampe Vrčin, a uskoro bi trebalo da se u saobraćaj pusti i zaustavna traka.

Posle saobraćajne nesreće koja se rano jutros dogodila na tom delu autoputa, saobraćaj je bio u prekidu i formirale su se kilometarske kolone.

U saobraćaj je najpre puštena leva traka, a potom i desna.

Saobraćaj je normalizovan nešto pre 10 sati.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Pogledajte šta se sada dešava na autoputu Niš-Beograd gde se desila stravična nesreća (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2017

U nesreći je poginula jedna, a povređeno petoro osoba..U saobraćaj je, posle leve, puštena i desna traka na autoputu od Niša ka Beogradu, kod naplatne rampe Vrčin, a uskoro bi trebalo da se u saobraćaj pusti i zaustavna traka...Najokrutnije ubistvo dece u Srbiji: Dva dečaka ubijena dok su se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.