ZZ Performance sprema 600ks Cadillac ATS model za SEMA događaj

Izvor: Moto.rs, 25.Okt.2014, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZZ Performance sprema 600ks Cadillac ATS model za SEMA događaj

Kompanija ZZ Performance je pripremila veoma moćni Cadillac ATS model koji će prikazati na ovogodišnjem sajmu tjuniranih i prilagođenih vozila SEMA koji se održava u SAD.

Ovaj model je dobio aerodinamičku opremu za karoseriju, ventilirani poklopac motora i novu rešetku motora. Vozilo je takođe dobilo specijalnu metalik vinilnu foliju kao i 20“ Vossen VS-F aluminijumske točkove. Ispod poklopca motora ovaj model poseduje turbopunjeni 2.0L četvorocilindarski motor koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << je opremljen većim turbopunjačem, twin scroll usisnicima i velikim izduvnim sistemom. Kompanija je instalirala i novi kuler a zahvaljujući ovim modifikacijama pomenuti model može da razvije 600ks snage.

foto © ZZ Performance

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.