VODITELJKA MENJA POSAO: Ivana iz Parova ide u stjuardese

Izvor: Kurir, 06.Feb.2016, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VODITELJKA MENJA POSAO: Ivana iz Parova ide u stjuardese

Voditeljka koja je stekla simpatije gledalaca „Parova“ pre izvesnog vremena dobila je primamljivu ponudu da radi za internacionalnu avio-kompaniju.

Pravi razlog zašto je voditeljka „Parova“ Ivana Savić napustila TV Hepi jeste taj što će raditi kao stjuardesa za avio-kompaniju iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, saznaje Kurir.

Voditeljka koja je stekla simpatije gledalaca „Parova“ pre izvesnog vremena dobila je primamljivu ponudu da radi za internacionalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << avio-kompaniju, o čemu u startu i nije toliko razmišljala, ali je ponudu ipak prihvatila. Kako smo saznali od Ivanine prijateljice, ona se ovih dana uveliko priprema za novi životni poziv.

- Ivana je bila veoma zadovoljna poslom na TV Hepi. Kad je dobila ponudu da radi kao stjuardesa, u prvi mah to joj nije zvučalo kao nešto što bi mogla da radi, ali je posle desetak dana promenila stav. Ponuda je bila više nego odlična, pa nije imala razloga da je odbije - priča naša sagovornica.

Savićeva je juče bila nedostupna, pa tako nismo uspeli da dobijemo njen komentar na ovu temu.

(I. E.)

Autor: Foto: Facebook

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.