(VIDEO) MOGLI SU SAMO MIRNO DA POSMATRAJU: Ovako tone brod sa stotinu automobila

Izvor: Kurir, 02.Sep.2015, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) MOGLI SU SAMO MIRNO DA POSMATRAJU: Ovako tone brod sa stotinu automobila

Dok je tonuo, sa ovog teretnjaka počeli su da "ispadaju" automobili i to svi do jednog potpuno smrskani, inače predviđeni za otpad

Lučki radnici i meštani u  kanadskoj luci Viktorija bespomoćno su stajali i gledali kako teretni brod u vodu ispušta smrskane automobile i to njih pedesetak.

Isprva se činilo da je brodu "ispalo" samo dvadesetak automobila, ali poslednje informacije govore da je broj veći, od 50 do 100 vozila. Još uvek se ne zna razlog potapanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << broda, ali državni službenici u Kanadi najavili su kako će se uskoro znati više informacija.

U vodu su odmah postavljeni instrumenti koji sprečavaju širenje zagađenja, iako ono nije veliko.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.