(VIDEO) DOKAZ DA DUŠA NASTAVLJA DA ŽIVI POSLE SMRTI: Svedočenje vatrogasca koji je iskusio smrt!

Izvor: Kurir, 05.Okt.2015, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) DOKAZ DA DUŠA NASTAVLJA DA ŽIVI POSLE SMRTI: Svedočenje vatrogasca koji je iskusio smrt!

Tokom proteklih nekoliko decenija, došlo je do mnoštva istraživanja iskustava bliskih smrti i šta to znači za naše duše. Jedan od najekstremnijih istraživača je Arvin Gibson, penzionisani nuklearni inženjer.

1996. godine on je intervjuisao vatrogasca po imeni Džejk koji je bio član "Hotšots" vatrogasnog tima. Ova posebna grupa vatrogasaca se poziva kada su u pitanju najopasniji šumski požari i konstantno rizikuju živote.

Prema Džejku, 1989. godine njegova ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << radila je na strmoj planini kada je odjednom vetar promenio smer. Gomila drveća se u sekundi zapalila i desila se masovna eksplozija.

Grupa nije imala vremena da se pripremi i svako od njih je pao na zemlju. Kako je drveće eksplodiralo i vatra zahvatila površinu, kiseonik je praktično bio ususan iz vazduha.

Pre nego što je shvatio, našao se kako gleda u svoje telo iznad zemlje. Telo je beživotno ležalo u rovu. Dok je bio van svog tela, kaže da je bio u potpunosti u miru i nije osećao nikakav bol. Pogledao je oko sebe i video da neki od njegovih kolega takođe lebde iznad svojih tela. Mogli su da se vide i međusobno komuniciraju jedni sa drugima.

(First to Know)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.