Svetski debi Infiniti Q50L modela najavljen prvom zvaničnom fotografijom

Izvor: Moto.rs, 21.Avg.2014, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetski debi Infiniti Q50L modela najavljen prvom zvaničnom fotografijom

Infiniti će predstaviti verziju sa dugim međuosovinskim rastojanjem Q50 modela na sajmu u kineskom gradu Chengdu koji počinje krajem ovog meseca. Ovaj model koji je namenjen samo za Kinu je nazvan Q50L i po prvi put je neki Infiniti model porizveden u Kini.

On će biti za 48mm duži od standardnog modela sa ukupnom dužinom od 4852mm dok je međuosovinsko rastojanje 2898mm. Pogon će biti obezbeđen od strane novorazvijenog 2.0L četvorocilindarskog benzinskog motora koji proizvodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << 208ks snage i 320Nm obrtnog motora. Sedmostepena automatska transmisija poseduje manuelni režim koji upotpunjuje ovu jedinicu. Dodatne karakteristike uključuju mnogobrojne sisteme za uvećanje bezbednosti vožnje kao i unapređeni komfor za vozača i putnike.

foto © Infiniti

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.