SRAMOTA: Tramp protivkandidata Kruza nazvao p..kom!

Izvor: Kurir, 11.Feb.2016, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRAMOTA: Tramp protivkandidata Kruza nazvao p..kom!

Tramp je ženu najpre prekorio što je to izgovorila, ali onda pogledao u publiku i na mikrofon rekao: „Kazala je da je pi... a“, što je izazvalo buran aplauz i usklike.

VAŠINGTON - Pretendent za kandidata Republikanske stranke za predsednika SAD Donald Tramp iskoristio je skup uoči stranačkog glasanja u Nju Hempširu da uputi niz uvreda svojim protivnicima, a u jednom trenutku je Teda Kruza čak nazvao p..kom.

Tu izjavu, koja je naišla na žestoke kritike u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << svetu, kontroverzni milijarder je izrekao u trenutku dok se govorilo o teroristima i o tome da li njih treba mučiti.

- Mislio sam da će Kruz reći da je to apsolutno u redu, ali on to nije rekao - počeo je Tramp, ali ga je povikom prekinula žena iz publike: „Kruz je p.. ka!“

Tramp ju je najpre prekorio što je to izgovorila, ali onda pogledao u publiku i na mikrofon rekao: „Kazala je da je pi... a“, što je izazvalo buran aplauz i usklike.

Inače, na izjašnjavanju u Nju Hempširu o pretendentima stranaka na kandidaturu Berni Sanders osvojio je najviše glasova demokrata, a Džon Kejsik među republikancima.

Autor: Foto: Reuters

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.