SELFI UBIJA: Htela da se slika pa ispalila sebi metak u glavu!

Izvor: Kurir, 22.Maj.2015, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SELFI UBIJA: Htela da se slika pa ispalila sebi metak u glavu!

Držeći pištolj u jednoj, a smartfon u drugoj ruci, slučajno je povukla okidač, ispalivši sebi metak u slepoočnicu

MOSKVA - Jedna mlada Ruskinja koja je pozirala za selfi s pištoljem, slučajno je ispalila sebi metak u glavu, saopštila je danas moskovska policija.

Ruski mediji javljaju da je 21-godišnja devojka, čije je stanje kritično, uzela pištolj kalibra devet milimetara, koji je ostavio pripadnik obezbeđenja firme u kojoj radi, kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se slikala sa oružjem.

Držeći pištolj u jednoj, a smartfon u drugoj ruci, slučajno je povukla okidač, ispalivši sebi metak u slepoočnicu. Policija je potvrdila incident, koji se dogodio juče. Agencija Ria Novosti navodi da se nesmotrena žena nalazi u "teškom stanju" u jednoj bolnici u Moskvi.

Prema navodima policije, pripadnik obezbeđenja ostavio je pištolj u firmi pre dve sedmice, pre nego što je otišao na godišnji odmor. Policija pokušava da ustanovi kako je žrtva uspela da dođe do pištolja.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.