Rozberg: Hamilton je bio bolji od mene

Izvor: Autoportal.rs, 24.Nov.2014, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rozberg: "Hamilton je bio bolji od mene"

Nemački pilot je doživeo veliko razočaranje u nedelju ali je i u porazu ostao dostojanstven i odao priznanje svom timskom kolegi koji je uspeo da se okiti titulom šampiona.

Niko Rozberg je pretrpeo ozbiljan udarac u nedelju kada su njegovi snovi o osvajanju šampionata Formule 1 raspršeni i to od strane njegovog timskog kolege, Luisa Hamiltona, koji je trijumfom na poslednjoj trci sezone potvrdio titulu šampiona Formule 1 za ovogodišnju sezonu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << Nemac je ispustio prednost na startu a problemi sa bolidom su ga osujetili da na stazi pokuša da dođe do pobede. Rozberg je međutim čestitao Hamiltonu na pobedi i tituli iako mu sigurno nije lako.

"Naravno da sam jako razočaran. Trebaće mi vremena da shvatim koliko sam zapravo blizu titule bio, za sada imam osećaj kao da sam izgubio bilo koju trku u sezoni," rekao je Nemac.

"Rekao sam mu(Hamiltonu) "Zaslužio si" i zaista tako mislim. Bio je bolji od mene na trkama, bolje je odvezao čitavu sezonu. Imali smo sjajne duele na stazi i zbog toga mi je jako drago," dodao je Rozberg.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.