Proizvodna verzija Acura NSX debituje u Detroitu narednog meseca

Izvor: Moto.rs, 19.Dec.2014, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proizvodna verzija Acura NSX debituje u Detroitu narednog meseca

Kompanija Acura je najavila da dugo očekivani 2016 NSX model će konačno debituje na sajmu automobila u Detroitu narednog meseca. Oni su istovremeno objavili nekoliko tizer fotograifja ovog modela na osnovu kojih možemo videti da su ostali verni konceptu.

Acura obećava da će druga generacija NSX modela da obezbedi novi sportski doživljaj i da će biti ultimativni izraz Acura performansi. Bez mnogo ulaska u detalje kompanija je naglasila da će ovaj model imati tri motora i >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << twin turbopunjenu Sport Hybird jedinicu. Ovaj model je najavljen još u leto 2005. godine i predstavljen kao preview na sajmu u Detroitu 2012. godine da bi godinu dana kasnije na istom događaju bio prikazan u nešto unapređenoj formi.

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.