Prevrnuo tenk na ulici

Izvor: Autoportal.rs, 22.Sep.2014, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnuo tenk na ulici

U Rusiji je samo još jedan normalan dan kada vozite ulicom i pored puta vidite prevrnuti tenk.

Rusija se dokazala prethodnih godina kao sjajan izvor snimaka bizarnih scena sa puteva. Gde biste drugo mogli da naiđete na prevrnuti tenk pored puta? Ovaj konkretni tenk je T-72B, model koji je učestvovao u operacijama u Iraku i sukobima sa Čečenima, i i dalje je jedno od glavnih ruskih oružja. Sreća da tenk nije pao na neko vozilo, obzirom da je težak >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << čak 40 tona.

Ova nesreća se dogodila u gradu Omsk, koji je drugi najveći u Sibiru. Gde se ovaj tenk uputio nije poznato ali nije jedini koji je primećen da se kreće ka istočnoj Ukrajini koja se nalazi na oko 3 000 kilometara od ovog grada.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.