Predstavljena Edition 1 verzija Smart ForFour modela

Izvor: Moto.rs, 29.Jul.2014, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljena Edition 1 verzija Smart ForFour modela

Daimler je predstavio „Edition 1“ verziju nedavno predstavljene druge generacije Smart ForFour modela, baš kao što je Mercedes-Benz uradio sa svojim najnovijim proizvodima.

Smart nudi Edition 1 varijantu ForFour modela koja će biti dostupna samo u kombinaciji grafitno sive i jarko narandžaste boje, a odlikovaće je i set 16“ aluminijumskih točkova kao i 10 mm spušteno sportsko oslanjanje zajedno sa crnom prednjom maskom i panoramskim krovom. Za izduvni sistem >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << su obezbeđene hromirane izlazne cevi, dok unutrašnjost krase tepisi od velura, trokraki točak upravljača presvučen kožom kao i hromirane brave. Ono što još odlikuje ovaj model jeste 3.5“ TFT instrument tabla sa ugrađenim računarom, automatski klima uređaj i audio sistem, pedale od brušenog aluminijuma kao i kožom presvučena ručica menjača.

foto © Smart

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.