Predstavljen Magna Steyr Mila Plus pred sajam u Ženevi

Izvor: Moto.rs, 27.Feb.2015, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljen Magna Steyr Mila Plus pred sajam u Ženevi

Magna Steyr je objavila detaljne informacije i fotografije njihovog Mila Plus hibridnog koncepta koji će premijerno biti predstavljen tokom održavanja sajma automobila u Ženevi naredne nedelje.

Ovaj austrijski proizvođač navodi da je ukupna masa ovog sportskog automobila 1.520 kilograma kao i da ga odlikuje aluminijumski okvir sa integrisanim baterijama koje dodatno unapređuju čvrstinu vozila.

Za snagu je zadužen hibridni sistem koji obuhvata trocilindarski benzinski >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << motor kao i dva elektromotora, po jedan za svaku osovinu. Mila Plus ubrzanje do 100km/h postiže za 4.9 sekundi u hibridnom režimu vožnje dok u režimu vožnje na električni pogon ubrzanje do 80 km/h postiže za 3.6 sekundi.

Ukupni opseg koji vozilo može preći jednim punjenjem je oko 500km, a od toga 75km samo u režimu vožnje na električni pogon, dok je emisija štetnih gasova 32g/km. Magna Steyr navodi da se delovi šasije i unutrašnjosti mogu u potpunosti reciklirati te da bi proizvodnja ovog modela mogla početi za dve do tri godine.

foto © Magna Steyr

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.