Pet hrabrih trikova za bolji seksualni život

Izvor: Kurir, 11.Feb.2016, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet hrabrih trikova za bolji seksualni život

Kako ne biste zapali u rutinu, a pogotovo osiromašili svoj seksualni život, isprobajte neke poteze u seksu koji bi vam mogli doneti još puno zadovoljstva.

Mnogi parovi ponekad zapadnu u monotoniju pod uticaejm svakodnevnih obveza, zaborave na zadovoljstvo. To se posebno odražava na seksualni život, pa nezadovoljstvo kod jednog ili oba partnera postane problem.

Zato, oslobodite kočnice i isprobajte ovih pet stvari u seksu prema kojima ste možda rezervisani, a koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bi vas mogle totalno oduševiti.

Evo kako možete začiniti svoj seksualni život s partnerom ako:

1. Volite gledati sebe i partnera u ogledalu za vreme seksa - Snimajte se za vreme seksa. Snimanje seksualnog čina za vas će biti idealan začin, jer će to zadovoljiti vašu ekshibicionističku stranu.

Za postizanje savršene atmosfere koju će kamera "voleti" očistite prostor oko sebe, namestite laganiju rasvetu (preko kamere možete staviti i mrežu protiv komaraca za stvaranje filtra), a kameru stavite negde gde vam neće biti u vidokrugu kako vas ne bi ometala. I akcija!

2. Volite zajedno gledati seksi TV programe - Gledajte porno film za vreme seksa. Film za odrasle rasplamsaće vašu seksualnu želju, posebno nakon užurbanog i stresnog dana kada će ovakav sadržaj biti dobrodošla pomoć protiv umora. Ako ne volite baš porniće, potražite onaj koji ima razrađeniju radnju, što može biti i erotski film.

3. Volite slati seksi SMS-ove - Pošaljite mu glasovnu seksi poruku. Poruka neka bude kratka, pet do 10 sekundi, a prilikom snimanja malo odmaknite usta od mobilnog kako bi vaš glas zvučao kao senzualni šapat. Čak i ako se ne osećate najugodnije govoreći "nepristojne" stvari partneru, ovo će biti odlična vežba da se više oslobodite.

4. Volite kada partner preuzme kontrolu u krevetu - Začinite seks igrom dominacije. Prepustite svu kontrolu u krevetu partneru i sledite njegove "naredbe". To vam može doneti potpuno novo seksualno uzbuđenje.

Ipak, to ne znači da morate zaboraviti vaše želje. Isprobajte igricu koristeći jednostavne rečenice poput "Da, gospodine, kako želite". Naravno, kao inspiracija može vam poslužiti i film "50 nijansi sive".

5. Volite koristiti vibrator - Koristite vibrator zajedno. Dajte vibrator partneru u ruke i dopustite mu da vam njime pruži zadovoljstvo. Dovoljno za početak, pa kud vas igra odnese.

Autor: Life Content

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.