Perez želi da ostane

Izvor: Autoportal.rs, 25.Okt.2014, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perez želi da ostane

Vozač koji je nakon samo jedne sezone u timu Meklaren bio primoran da menja sredini kaže da je sada našao ekipu kojoj želi da se posveti na duge staze.

Serhio Perez, meksički vozač sa nadimkom "Čeko", vozi trenutno svoju prvi sezonu u ekipi Fors Indija, u koju je došao na početku iste nakon neuspele ekizode u timu Meklaren. Mekiskanac tvrdi da želi da ostane u svom sadašnjem timu i nakon kraja sezone.

"Ušli smo u završni deo sezone i mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << da je jasno da ću i naredne godine biti deo tima Fors Indija. Zvanična potvrda dogovora između mog agenta i ekipe će doći uskoro," rekao je Perez.

Dvadesetčetvorogodišnji vozač je karijeru počeo u timu Zauber u kojem je dobio priliku i dokazao se. Sada želi isto da učini i u ekipi koja je već osigurala jednog vozača za 2015.

Meksikanac je ove sezone imao uspone i padove u formi, a o novom ugovoru sa timom pregovara već neko vreme. I Fors Indija ga želi nazad, uprkos njegovim nesavršeni karakternim osobinama, tako da bi zvaničnu potvrdu o produžetku saradnje trebalo očekivati uskoro.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.